Gedragsproblematiek

Gedragsproblemen oplossen bij hond

* Jouw hond bevriest bij het zien van andere honden
* Jouw hond trekt aan de lijn wanneer hij/zij andere honden ziet
* Wanneer jouw hond een andere hond ziet, steigert hij aan de lijn en/of begint met blaffen en grommen
* Loopt het schaamrood op de kaken voor het gedrag van je hond?
* Heb je geen idee wat je kan doen om dit gedrag te voorkomen?
* Ben je steeds op je hoede en scan je de omgeving af om te kijken of er andere honden aankomen?
* Wil jij daarnaast op een positieve en hond vriendelijke manier werken aan het gedrag van jouw hond? Met begrip voor de achterliggende emoties, zonder het fysiek te straffen of te corrigeren?

Herkenbaar? Het is belangrijk om nu stappen te gaan zetten om het gedrag van jouw reactieve of uitvallende hond te veranderen. Doe het voor jezelf, maar ook zeker voor je hond.
Jullie verdienen dit samen!

 

gedragsproblematiek

Ongewenst gedrag veranderen

Om dit ongewenste gedrag te veranderen, is het van belang dat je gaat onderzoeken waarom de hond zich zo gedraagt en welke emotie hieronder zit. Britt’s BoevenBende is er om jou en je hond hierbij te begeleiden en zijn gedrag op een positieve manier aan te passen. We gaan samenwerken aan de juiste balans, door je hond te leren lezen, begrijpen en steunen. Maar ook om jouw rugzak te vullen met voldoende tools. Tools zodat jij zelfverzekerd genoeg bent om in de toekomst alleen verder te kunnen.

Vertoont jouw hond ongewenst gedrag, of loop je echt tegen bepaalde problemen aan? Britt’s BoevenBende begeleidt je hier graag bij. Mijn doel is altijd: een hond en begeleider die zich veilig, gelukkig en vertrouwd voelen, zodat het leven samen met je hond (weer) leuk wordt!

Begeleiding nodig?

Het begeleiden van gedragsproblematiek is maatwerk. Vraag daarom nu naar de mogelijkheden, zodat ik je hond en jou de begeleiding kan bieden die jullie nodig hebben.

vervolgtraining op maat

Wat klanten zeggen

Nella Romeijn
Nella Romeijn
Echt een hele fijne uitlaatservice met goede tips Saar is weer hond geworden
patricia opdebeeck
patricia opdebeeck
Elke week ben ik met Sieb, een Friese Stabij, te vinden bij Britt voor detectie. Britt is ontzettend enthousiast en geduldig. Soms is het voor Sieb een uitdaging om bij de les te blijven, maar gelukkig weet Britt steeds raad. Een echte aanrader voor iedereen die zijn hond een mentale uitdaging wil geven.
Rowena Nipius
Rowena Nipius
Onze hond Kenji gaat altijd heel erg graag met Britt mee! Britt heeft kennis van zaken en dat merk je. Ze kent Kenji inmiddels door en door en weet precies hoe met hem om te gaan. We vertrouwen het volledig als hij met haar meegaat.
Jeanette Pepper
Jeanette Pepper
Britt heeft kennis van zaken...ehh honden. Ze leest de hond goed, neemt de tijd voor hen en ze is lief voor ze. Onze lab gaat heel erg graag met haar mee en heeft twee keer in de week een fijn moment met Britt en de andere boefjes. Daarna slaapt hij als een blok. Blij met haar!!
Thea de Prez
Thea de Prez
We zijn pas verhuisd naar Zevenhuizen en moesten noodgedwongen afscheid nemen van onze vorige uitlaatservice. Maar Britt bood uitkomst. Onze Luna voelde zich in no time thuis bij Britt en zij zijn nu de grootste maatjes. Luna en wij zijn ontzettend blij met Britt.
Linda Onderwater
Linda Onderwater
De beste uitlaatservice die je kan hebben voor je hond! Ons Henkie wacht altijd vol ongeduld op Britt 😁
Jacoline Hoogerwaard
Jacoline Hoogerwaard
Riff is ontzettend lief, maar best onzeker wat betreft andere honden. Na wat vervelende gebeurtenissen is hij gaan uitvallen. Na een kennismakingsgesprek met Britt werd ik al een beetje gerustgesteld. We zijn het privĂ© traject aangegaan en kregen elke keer nieuwe tools! Wat is dit leuk! Riff vond het geweldig om aan de slag te gaan en pakt het super op. Stapje voor stapje zien we verbetering. Ik zou eigenlijk iedere hondenliefhebber een dergelijk traject met Britt aanraden! Je leert kijken naar je hond, naar andere honden kijken en daarop te anticiperen! Zo waardevol ❀ we zijn er nog niet maar we blijven lekker oefenen!