Hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice voor iedereen.

Opzoek naar een proffesionele hondenuitlaatservice?

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u gebruikt wilt maken van de uitlaat service en ik probeer zo goed als mogelijk uw wensen in acht te nemen.

Groepswandelingen

Ook bied Britt’s BoevenBende de mogelijkheid aan voor groepswandelingen. Ik loop met groepjes van circa 7 honden.

Het is van belang dat de honden het met elkaar kunnen vinden en er geen spanning in de groep is. Anders ben ik genoodzaakt hier maatregelen op te nemen. Net als hierboven hecht ik ook waarde aan controle en veiligheid. De honden horen enkele basis commando’s te beheersen, zoals zijn of haar naam en dienen los te kunnen lopen.

Het doel is dat de honden heel veel plezier beleven. En of dat nu is door met elkaar te spelen of scharrelen. Alles is oké.

De groepswandelingen zullen plaatsvinden in de omgeving van de Eendragtpolder. Ik plan de route in, welke het meest efficiënt is en haal de honden op het afgesproken adres op met mijn bedrijfsbus. Deze bus is uitgerust met benches, waarin ik de honden veilig kan vervoeren.
Na alle honden verzameld te hebben, zal ik naar de wandel locatie toe rijden, waar de honden +- 60 minuten lang kunnen snuffelen, door de plassen kunnen rennen en/of spelen naar hartenlust. Via Instagram of Facebook kan je de filmpjes van de dag bekijken.

Vervolgens laden we weer in en lever ik de honden weer af, nadat alle energie eruit is. Indien nodig, zorg ik dat de honden handdoek droog zijn en ze thuis nog wat lekkers zullen krijgen.

Neem contact op

Wilt u zich aanmelden voor de groepswandelingen? Neem via de onderstaande knop contact met mij op.

hondenuitlaatservice

Wat klanten zeggen

Nella Romeijn
Nella Romeijn
Echt een hele fijne uitlaatservice met goede tips Saar is weer hond geworden
patricia opdebeeck
patricia opdebeeck
Elke week ben ik met Sieb, een Friese Stabij, te vinden bij Britt voor detectie. Britt is ontzettend enthousiast en geduldig. Soms is het voor Sieb een uitdaging om bij de les te blijven, maar gelukkig weet Britt steeds raad. Een echte aanrader voor iedereen die zijn hond een mentale uitdaging wil geven.
Rowena Nipius
Rowena Nipius
Onze hond Kenji gaat altijd heel erg graag met Britt mee! Britt heeft kennis van zaken en dat merk je. Ze kent Kenji inmiddels door en door en weet precies hoe met hem om te gaan. We vertrouwen het volledig als hij met haar meegaat.
Jeanette Pepper
Jeanette Pepper
Britt heeft kennis van zaken...ehh honden. Ze leest de hond goed, neemt de tijd voor hen en ze is lief voor ze. Onze lab gaat heel erg graag met haar mee en heeft twee keer in de week een fijn moment met Britt en de andere boefjes. Daarna slaapt hij als een blok. Blij met haar!!
Thea de Prez
Thea de Prez
We zijn pas verhuisd naar Zevenhuizen en moesten noodgedwongen afscheid nemen van onze vorige uitlaatservice. Maar Britt bood uitkomst. Onze Luna voelde zich in no time thuis bij Britt en zij zijn nu de grootste maatjes. Luna en wij zijn ontzettend blij met Britt.
Linda Onderwater
Linda Onderwater
De beste uitlaatservice die je kan hebben voor je hond! Ons Henkie wacht altijd vol ongeduld op Britt 😁
Jacoline Hoogerwaard
Jacoline Hoogerwaard
Riff is ontzettend lief, maar best onzeker wat betreft andere honden. Na wat vervelende gebeurtenissen is hij gaan uitvallen. Na een kennismakingsgesprek met Britt werd ik al een beetje gerustgesteld. We zijn het privé traject aangegaan en kregen elke keer nieuwe tools! Wat is dit leuk! Riff vond het geweldig om aan de slag te gaan en pakt het super op. Stapje voor stapje zien we verbetering. Ik zou eigenlijk iedere hondenliefhebber een dergelijk traject met Britt aanraden! Je leert kijken naar je hond, naar andere honden kijken en daarop te anticiperen! Zo waardevol ❤️ we zijn er nog niet maar we blijven lekker oefenen!