Hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice voor elk ras.

Opzoek naar een proffesionele hondenuitlaatservice?

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u gebruikt wilt maken van de uitlaat service en ik probeer zo goed als mogelijk uw wensen in acht te nemen.

Individiuele wandelingen

Heeft u een hond die niet mee kan in de groep omdat deze bijvoorbeeld:

  • Te jong is voor een volledige wandeling
  • Te oud is voor een volledige wandeling
  • Niet met soortgenoten kan opschieten
  • Graag één op één aandacht wilt
  • Wilt werken aan bepaalde (sociale) skills
  • Er sprake is van medische klachten
  • Reactief/uitval gedrag aan de lijn
  • Stress gevoelig is

Welke reden dan ook…. Uitlaatservice Britt’s BoevenBende neemt de tijd een aandacht voor uw boefje.

Voor deze honden bied ik de individuele wandelingen aan. Deze wandelingen duren +- 15 minuten en zullen plaats vinden in de vertrouwde omgeving van de hond.

Groepswandelingen

Ook bied Britt’s BoevenBende de mogelijkheid aan voor groepswandelingen. Ik loop met kleine groepjes van circa 7 honden.

Het is van belang dat de honden het met elkaar kunnen vinden en er geen spanning in de groep is. Anders ben ik genoodzaakt hier maatregelen op te nemen. Net als hierboven hecht ik ook waarde aan controle en veiligheid. De honden horen enkele basis commando’s te beheersen, zoals zijn of haar naam.

Het doel is dat de honden heel veel plezier beleven. En of dat nu is door met elkaar te spelen of scharrelen. Alles is oké.

De groepswandelingen zullen plaatsvinden in de omgeving van de Eendragtpolder. Ik plan de route in, welke het meest efficiënt is en haal de honden op het afgesproken adres op met mijn bedrijfsbus. Deze bus is uitgerust met benches, waarin ik de honden veilig kan vervoeren.
Na alle honden verzameld te hebben, zal ik naar de wandel locatie toe rijden, waar de honden +- 60 minuten lang kunnen snuffelen, door de plassen kunnen rennen en/of spelen naar hartenlust. Via Instagram of Facebook kan je de filmpjes van de dag bekijken.

Vervolgens laden we weer in en lever ik de honden weer af, nadat alle energie eruit is. Indien nodig, zorg ik dat de honden handdoek droog zijn en ze thuis nog wat lekkers zullen krijgen.

Neem contact op

Wilt u zich aanmelden voor de groepswandelingen? Neem via de onderstaande knop contact met mij op.

hondenuitlaatservice

Wat klanten zeggen

Jennifer Wetsteijn
Jennifer Wetsteijn
Ooit zag ik Britt’s bus rijden en toen was ik eigenlijk al verkocht. Boevenbende 🙌 Het fijnste aan Britt als hondentrainer is dat ze meedenkt, heel duidelijk de informatie overbrengt, slimme tips heeft, realistisch en pragmatisch werkt, en mij altijd een positief gevoel (en hoop haha) geeft over de vorderingen van onze Fender (aka mij als hondenbezitster). Zoek je een goede hondentrainer met veel kennis en ervaring (ook van euhm…. uitdagende honden) die energiek en positief is….. Britt!
Leonie Van Esseveld
Leonie Van Esseveld
Afgelopen zaterdag de 1e keer thuis privé training gehad met onze hond. Best veel vragen maar dat was voor Britt geen probleem. Ze heeft letterlijk overal een tip en antwoord op gegeven. Vooral het stukje gedrag van de hond leren lezen was een openbaring. Raar maar waar de hond is nu al een stuk relaxter. Puur omdat ik heb geleerd hem op de juiste manier te begeleiden. Jack ga ik nu klaarstomen om met Britt mee te kunnen met de uitlaatservice. Britt bedankt voor de fijne communicatie en je bereidheid om al die vragen van ons te bespreken en aan te pakken.
Esther van Arkel
Esther van Arkel
Onze Diesel gaat 2 keer per week mee met Britt en de andere boeven. Sinds hij mee gaat is hij enorm veranderd. Omdat ik hem niet altijd kon “lezen” en ik bang was dat hij weg zou lopen heb ik een privé training gedaan bij Britt. We zijn samen gaan wandelen en Britt heeft mij laten zien waar ik allemaal op kan letten qua lichaamstaal bij Diesel. Ook merkte ik dat Diesel al best goed luisterde. Na deze training zijn we zelf hard aan de slag gegaan om hem beter te laten luisteren. Nu wandelen we vol vertrouwen en ben ik niet meer bang en weet ik waar ik op moet letten. Ook volgen we lesjes detectie bij Britt en het is superleuk om samen met je hond aan de slag te zijn. Britt is enthousiast en duidelijk en heeft goede tips! We zijn zeer tevreden en kunnen haar aanbevelen!
J. Weerheim
J. Weerheim
Wij hebben een duitse herder storm, die is nu 8 maanden.Heel erg druk. Via iemand kregen wij het advies om Britt in te schakelen.Britt is geweldig!! No nonsens maar gelijk aanpakken.Ook waar wij tegen aanlopen pakt zij gelijk op.Samen werking fantastisch.!!!Britt is gezellig,ieve,hard werkende vrouw.Ook fijn is dat we nog altijd op haar mogen terug vallen.Echt een passie voor honden. Britt is altijd aan teraden. Fijne tijd met haar gehad.
Lianne
Lianne
Wij hebben de puppycursus bij Britt gevolgd. Zo fijn de cursus niet bij een algemene hondenschool te volgen, waardoor je kan inbrengen en leert wat jij zelf belangrijk vind in de opvoeding. Goede en duidelijke uitleg en begeleiding. Wij gaan zeker door met vervolg lessen!
Laurence van der Krieken
Laurence van der Krieken
Britt is echt geweldig. Als je hond met volle snelheid de boevenbus in springt weet je dat het goed zit!
Yvette Duysserinck - Jongkind
Yvette Duysserinck - Jongkind
Wat mij het meeste aanspreekt aan Britt is dat zij één van de weinige trainers in de omgeving is die moderne trainingstechnieken en inzichten hanteert. Geen ouderwetse, achterhaalde theorieën maar frisse aanpak die eerlijk is naar de hond en gebaseerd op de laatste wetenschappelijk bewezen leermethoden. Ondanks dat haar bedrijf nog niet heel lang bestaat heeft zij ervaring en kennis genoeg om goed te helpen bij (probleem)gedrag.
WP Renes
WP Renes
Joep (7 mnd) gaat sinds kort mee met Britt. Omdat Joep klein en nog heel jong is vond ik het de 1e keer best n beetje spannend om hem mee te geven. Joep vindt het heerlijk om mee te gaan en is dol op Britt. En...... hij leert ook nog veel van Britt en de andere honden.
Jaqueline BvP
Jaqueline BvP
Leuke spontane meid die de hond begrijpt. Onze hond sta elke week te trappelen om mee te gaan om lekker te wandelen en geknuffeld te worden.