Vervolgtraining op maat

Vervolgtraining op maat nodig?

Een vervolgtraject is er voor pups die de basis/puppytraining hebben doorlopen, maar ook voor bijvoorbeeld herplaatsers,  oudere honden of iedere andere hond. Samen trainen is leuk, het versterkt jullie band en daarmee zal het vertrouwen van je hond groeien.

vervolgtraining op maat

Wat kan je verwachten

 

Een vervolgtraject wordt door mij op maat samengesteld, waarbij jouw wensen en de behoeftes van de hond centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Hier komen
  • Aandacht/focus op de eigenaar
  • Aandacht hebben als de hond losloopt
  • Op de plaats blijven binnenshuis
  • Ontspannen wandelen
  • Rust en zelfbeheersing, bijvoorbeeld bij bezoek of een terras
  • Opspringen tegen bezoek
  • Omgaan met prikkels binnens- en buitenshuis

Samen werken we aan ontspanning, vertrouwen en aan een liefdevolle band.  Daarbij kijk ik altijd naar het welzijn van de hond: Waar komt zijn gedrag vandaan? Hoe voelt hij zich? Hoe kunnen we zijn spanning verlagen, zodat hij zich prettig voelt? Tijdens de training leer ik je ook hoe je het gedrag van je hond kunt interpreteren, om zo meer begrip te krijgen en je begeleiding hier op af te stemmen.

Samen aan de slag?

Wil jij ook samen met je hond aan de slag met een vervolgtraject op maat? Neem dan contact met mij op. Ik begeleid jullie graag!

vervolgtraining op maat

Wat klanten zeggen

Nella Romeijn
Nella Romeijn
Echt een hele fijne uitlaatservice met goede tips Saar is weer hond geworden
patricia opdebeeck
patricia opdebeeck
Elke week ben ik met Sieb, een Friese Stabij, te vinden bij Britt voor detectie. Britt is ontzettend enthousiast en geduldig. Soms is het voor Sieb een uitdaging om bij de les te blijven, maar gelukkig weet Britt steeds raad. Een echte aanrader voor iedereen die zijn hond een mentale uitdaging wil geven.
Rowena Nipius
Rowena Nipius
Onze hond Kenji gaat altijd heel erg graag met Britt mee! Britt heeft kennis van zaken en dat merk je. Ze kent Kenji inmiddels door en door en weet precies hoe met hem om te gaan. We vertrouwen het volledig als hij met haar meegaat.
Jeanette Pepper
Jeanette Pepper
Britt heeft kennis van zaken...ehh honden. Ze leest de hond goed, neemt de tijd voor hen en ze is lief voor ze. Onze lab gaat heel erg graag met haar mee en heeft twee keer in de week een fijn moment met Britt en de andere boefjes. Daarna slaapt hij als een blok. Blij met haar!!
Thea de Prez
Thea de Prez
We zijn pas verhuisd naar Zevenhuizen en moesten noodgedwongen afscheid nemen van onze vorige uitlaatservice. Maar Britt bood uitkomst. Onze Luna voelde zich in no time thuis bij Britt en zij zijn nu de grootste maatjes. Luna en wij zijn ontzettend blij met Britt.
Linda Onderwater
Linda Onderwater
De beste uitlaatservice die je kan hebben voor je hond! Ons Henkie wacht altijd vol ongeduld op Britt 😁
Jacoline Hoogerwaard
Jacoline Hoogerwaard
Riff is ontzettend lief, maar best onzeker wat betreft andere honden. Na wat vervelende gebeurtenissen is hij gaan uitvallen. Na een kennismakingsgesprek met Britt werd ik al een beetje gerustgesteld. We zijn het privé traject aangegaan en kregen elke keer nieuwe tools! Wat is dit leuk! Riff vond het geweldig om aan de slag te gaan en pakt het super op. Stapje voor stapje zien we verbetering. Ik zou eigenlijk iedere hondenliefhebber een dergelijk traject met Britt aanraden! Je leert kijken naar je hond, naar andere honden kijken en daarop te anticiperen! Zo waardevol ❤️ we zijn er nog niet maar we blijven lekker oefenen!