Wandelcoaching

Ontspannen willen wandelen met uw hond?

Is het wandelen met je hond niet altijd zo ontspannen zoals je zou willen en zou je je hond graag beter willen begeleiden? Heb je het idee dat je hond het allemaal erg spannend vindt? Britt’s BoevenBende wandelt graag met je mee in een individuele wandelcoaching.

Tijdens de wandeling vertel ik je alles over het gedrag en de lichaamstaal van je hond en de mogelijke redenen waarom je hond spanning ervaart. Ik help je bij situaties die de hond lastig vindt en leer je hoe je hond met zijn aandacht bij jou kan blijven.

wandelcoach voor hond - wandelcoaching
wandelcoach voor hond - wandelcoaching

Wandelcoach voor uw hond nodig?

Tijdens de wandelcoaching, die een plm uur duurt, krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Ik adviseer ter plaatse en indien mogelijk brengen we dit meteen in de praktijk. Wandelcoaching is daarnaast ook zeer geschikt voor eigenaren die onzeker zijn en meer vertrouwen nodig hebben in de hond én de omgeving. Na afloop ontvang je een verslag inclusief tips en advies, waarmee je zelf verder aan de slag kunt.

Neem contact op

Met mijn deskundige kennis, scherpe oog voor hondentaal en -gedrag en begeleiding op maat, wordt wandelen met je hond weer leuk en ontspannen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

vervolgtraining op maat

Wat klanten zeggen

Nella Romeijn
Nella Romeijn
Echt een hele fijne uitlaatservice met goede tips Saar is weer hond geworden
patricia opdebeeck
patricia opdebeeck
Elke week ben ik met Sieb, een Friese Stabij, te vinden bij Britt voor detectie. Britt is ontzettend enthousiast en geduldig. Soms is het voor Sieb een uitdaging om bij de les te blijven, maar gelukkig weet Britt steeds raad. Een echte aanrader voor iedereen die zijn hond een mentale uitdaging wil geven.
Rowena Nipius
Rowena Nipius
Onze hond Kenji gaat altijd heel erg graag met Britt mee! Britt heeft kennis van zaken en dat merk je. Ze kent Kenji inmiddels door en door en weet precies hoe met hem om te gaan. We vertrouwen het volledig als hij met haar meegaat.
Jeanette Pepper
Jeanette Pepper
Britt heeft kennis van zaken...ehh honden. Ze leest de hond goed, neemt de tijd voor hen en ze is lief voor ze. Onze lab gaat heel erg graag met haar mee en heeft twee keer in de week een fijn moment met Britt en de andere boefjes. Daarna slaapt hij als een blok. Blij met haar!!
Thea de Prez
Thea de Prez
We zijn pas verhuisd naar Zevenhuizen en moesten noodgedwongen afscheid nemen van onze vorige uitlaatservice. Maar Britt bood uitkomst. Onze Luna voelde zich in no time thuis bij Britt en zij zijn nu de grootste maatjes. Luna en wij zijn ontzettend blij met Britt.
Linda Onderwater
Linda Onderwater
De beste uitlaatservice die je kan hebben voor je hond! Ons Henkie wacht altijd vol ongeduld op Britt 😁
Jacoline Hoogerwaard
Jacoline Hoogerwaard
Riff is ontzettend lief, maar best onzeker wat betreft andere honden. Na wat vervelende gebeurtenissen is hij gaan uitvallen. Na een kennismakingsgesprek met Britt werd ik al een beetje gerustgesteld. We zijn het privé traject aangegaan en kregen elke keer nieuwe tools! Wat is dit leuk! Riff vond het geweldig om aan de slag te gaan en pakt het super op. Stapje voor stapje zien we verbetering. Ik zou eigenlijk iedere hondenliefhebber een dergelijk traject met Britt aanraden! Je leert kijken naar je hond, naar andere honden kijken en daarop te anticiperen! Zo waardevol ❤️ we zijn er nog niet maar we blijven lekker oefenen!