Tarieven

Hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice Britt’s BoevenBende werkt met vaste abonnementen.

De abonnementen zijn er voor de honden die op reguliere basis mee gaan met de uitlaatservice.
Deze honden zijn verzekerd van een wandeling op vaste dag(en) in de week.
Een abonnement is berekend op basis van 44 weken per jaar. Hier zijn 8 weken vanaf voor vrije dagen, calamiteiten, ziekte en/of feestdagen. Er hoeven dus geen wandelingen te worden ingehaald.

Abonnementen

1x per week

€71,80 per maand

2x per week

€135,80 per maand

3x per week

€200,80 per maand

Trainingsaanbod

Puppycursus op maat

€275,- per vijf lessen
excl reiskosten

Persoonlijk maatwerk

Training bij jullie thuis of omgeving

Geen vast les programma, maar afgestemd naar behoefte

Mogelijkheid tot dagelijkse ondersteuning via Whats App of email

Ruimte voor alle vragen

Een leuk puppy presentje

Detectie training

€130,- per vijf lessen

Privé les

30 minuten

Locatie in Zevenhuizen

Mogelijkheid tot binnen en buiten trainen

Spel methode en voer methode

Wedstrijd mogelijkheden

Wandelcoaching

€77,50
excl reiskosten

60 – 75 min wandeling met jouw hond

Live persoonlijke coaching 

Losse wandeling

Naslag rapport

Niet geschikt voor reactiviteitsproblemen

Brons traject

€250,-
excl reiskosten

Consult (kennismaken + intake + adviesplan)

Drie 1 op 1 trainingen op jullie locatie

Rugzak vullen met tools

Inzicht krijgen in het gedrag van je hond

Mogelijkheid tot dagelijkse ondersteuning via Whats App of email

Eén nazorg training (uiterlijk na 4 maanden na de laatste les)

Zilver traject

€335,-
excl reiskosten

Consult (kennismaken + intake + adviesplan)

Vijf 1 op 1 trainingen op jullie locatie

Rugzak vullen met tools

Inzicht krijgen in het gedrag van je hond

Mogelijkheid tot dagelijkse ondersteuning via Whats App of email

Eén nazorg training (uiterlijk 4 maanden na de laatste les)

Goud traject

€425,-
excl reiskosten

Consult (kennismaken + intake + adviesplan)

Zeven 1 op 1 trainingen op jullie locatie

Rugzak vullen met tools

Inzicht krijgen in het gedrag van je hond

Mogelijkheid tot dagelijkse ondersteuning via Whats App of email

Eén nazorg training (uiterlijk na 4 maanden na de laatste les)

Betalingen

Voor de hondenuitlaatservice werkt Britt’s BoevenBende met maandfacturen. Je krijgt elke 1e van de maand de factuur per email. Deze dient binnen 7 dagen te worden voldaan. Het betreft een abonnement, wat inhoud dat je vooruit betaald voor de komende maand. Losse wandelingen worden achteraf gefactureerd.

De factuur voor trainingstrajecten dienen na de eerste les te worden voldaan.

Contact opnemen

Wilt u een training of de uitlaatservice aanvragen?

Tarieven brittsboevenbende

Wat klanten zeggen

Maartje Bergers
Maartje Bergers
Voor wat hulp en ondersteuning van mijn hond Chico ben ik bij Britt terecht gekomen. Chico kan nogal angstig zijn en reageert dan door uit te vallen. Door met Britt te werken, leer ik Chico beter te lezen en kan ik datgene doen wat nodig is om hem uit z’n reactie te halen en te zorgen dat hij weer rustig wordt. Voor mij super waardevol en Chico is dol op Britt, dat maakt het trainen extra fijn.
Manon
Manon
Britt is 5 x bij ons thuis geweest voor de privé puppy training met onze maltipoo pup. Izzy was de eerste keer 13 weken oud en nog maar net bij ons. Ik was nog wat onzeker omdat het ons eerste hondje is. Iedere les was er vol aandacht voor wat we op dat moment nodig hadden . Met alle geduld , wandelingetjes en super goede tips en tricks ben ik heel erg blij en geholpen in deze eerste puppy fase. Op naar de volgende puberfase waarbij we waarschijnlijk Britt wel weer “nodig” gaan hebben 😊
Femmes Femmes
Femmes Femmes
Vorige week is Britt bij ons langsgeweest. Wij hebben een Friese Stabij van 2.5 jaar oud en hij heeft last van angsten. Britt heeft gelijk situaties geanalyseerd en gaf goede tips waar we gelijk mee aan de slag konden. Voor ons was het een opluchting dat zij er als expert naar keek en daar ook heel duidelijk een visie op had. Er is niets mis met onze hond maar we moeten zelf beter de signalen herkennen bij hem. Verder hebben we gewandeld en zo kom je weer achter zaken waar je zelf niet aan denkt. Heel helpend voor ons! Dank je wel Britt voor je adviezen en tips!! Wij kunnen verder maar mochten we nog op vragen stuiten in de toekomst , dan zullen we zeker Britt weer vragen.
Gerda Verlaan
Gerda Verlaan
Uit ervaring met onze andere honden wist ik dat een groepsles veel stress geeft. Tien verschillende honden en baasjes op een veldje. Een uur lang terwijl een pup na 10 minuten als het voorstel rondje is geweest al niet meer geconcentreerd is. Met Britt train je vanuit je eigen huis waar het leven van deze ene pup zich afspeelt. Daar levert Britt maatwerk. Ze kijkt naar mijn behoeftes maar bovenal die van de hond. Ze geeft hele direct feedback op een juiste manier wat ik als heel prettig ervaar. Ze komt ook met allerlei praktische handvatten en is ook bereikbaar buiten de trainingen. Ik kan iedereen Britt aanraden
Roos
Roos
Britt’s Boevenbende zag ik regelmatig in onze wijk rijden en aangezien ik veel goede verhalen had gehoord over de uitlaatservice en ik er nu ook graag gebruik van wil maken, heb ik contact gezocht met Britt. Een fijne, nuchtere én kundige dame die veel verstand van honden heeft en bovendien heel lief voor ze is. Na een leuk gesprek mocht onze hond even aan de bus wennen en rondsnuffelen. Onze hond gaat nu heel graag mee en bij het noemen van Britt’s naam, springt hij op. Ik geef hem drie keer per week met een gerust hart mee en na een heerlijke wandeling, spelen met z’n hondenvrienden en een lekkere zwempartij wordt hij moe maar voldaan weer thuis gebracht. Van ons krijgt Britt vijf sterren!
Anneke Den Haan
Anneke Den Haan
Britt heeft ons ernorm geholpen om het gedrag van onze hond naar andere honden te verbeteren. We hebben geleerd om het gedrag van onze te herkennen en te daarop te handelen door handige tips die Britt ons heeft gegeven. Onze hond loopt rustiger aan de lijn, gedrag naar andere honden is veranderd en ze is veel meer ontspannen. Bedankt Britt voor je goede uitleg, hulp en tips.
Vera Robers
Vera Robers
Via Google ben ik bij Britt terechtgekomen omdat we wel wat hulp konden gebruiken met onze 10-jarige dwergpinscherdame. Britt nam snel contact op en na een kennismakingsgesprek hebben we gelijk wat privetrainingen ingepland. Britt heeft veel verstand van honden(gedrag), kijkt naar de onderliggende emotie en hanteert heel positieve manieren om ander gedrag aan te leren. Ze luistert echt goed naar je wensen en gaat samen met jou en de hond aan de slag Onze lessen en wandelingen waren gezellig, maar vooral ook heel nuttig. Veel tips & tricks gehad om zelf mee te oefenen. We overwegen nu de detectietraining te gaan doen. Heel blij met Britt en haar hulp, zeker aan te raden!
DJYorit
DJYorit
Moosje had wat gedragsproblemen en Britt heeft geholpen door goede coaching en de hond mee te laten lopen in een roedel die zij vond passen. 👏🏻👏🏻👍👍
Truus Lommerde
Truus Lommerde
Afgelopen vrijdag bezoek gehad van Britt voor onze Franse bul Huub van net een jaar. Huub staat altijd aan en is daardoor zeer actief en snel afgeleid. Ik ben via internet op zoek gegaan naar hulp om het wandelen voor Huub en mij leuker te krijgen en zo kwam ik op de site van Britts Boevenbende, de naam sprak al zeer aan en na het lezen heb ik gelijk een afspraak gemaakt en die was dus afgelopen vrijdag. Een uur onder toezicht van Britt gaan wandelen en ondertussen tips en trucks doorgenomen heel fijn en leerzaam. We gaan ermee aan de slag en kost even tijd maar wordt zeker vervolgd. Wat een fijn en leerzaam uur. Britt tot de volgende keer✅
la ronde pedicure schoonheidssalon nieuwerkerk
la ronde pedicure schoonheidssalon nieuwerkerk
Britt heeft onze interesse gewekt door haar affiniteit met o.a. molossers. Individuele trainingen op maat zijn erg prettig en geen enkel vraagstuk bijft onbeantwoord. Wij volgen momenteel detectielessen met onze cane corso,plezier voor onze puberhond maar ook voor ons!