Tarieven

Hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice Britt’s BoevenBende werkt met strippenkaarten en abonnementen.

De strippenkaart is bedoeld als de hond af en toe door mij word uitgelaten en niet op reguliere basis mee gaat met de service. De abonnementen zijn er voor de honden die wel op reguliere basis mee gaan. Deze honden zijn verzekerd van een wandeling op vaste dag(en) in de week.

Strippenkaarten

Losse wandeling €20,-
Weekend/avond tarief €20,-
5 strippen €95,-
10 strippen €180,00

De strippenkaart is 6 maanden geldig.

Abonnementen

1x per week

€68,57 per maand

2x per week

€131,25 per maand

3x per week

€184,12 per maand

4x per week

€242 per maand

Hondentraining

Prijzen

Intake per 30 minuten €25,-
Traject van 5 privé lessen €250,-
Losse training €60,-

 

De hondentrainingen zijn inclusief

✅Theorie & praktijk

✅ les duur: 45-60 minuten

✅ Oefeningen om thuis aan de slag te gaan

✅ Eigen omgeving of op locatie

✅ Begeleiding per telefoon of Whatsapp

*Exclusief voorrijkosten
*Buiten een straal van 10 km, worden er voorrijkosten berekend

Tarieven brittsboevenbende

Detectie

Losse les: €27,50
Per 5 lessen: €130 euro
Locatie: Zevenhuizen

Betalingen

We werken met maandfacturen. Je krijgt elke 1e van de maand de factuur per email. Deze dient binnen 7 dagen te worden voldaan. Het betreft een abonnement, wat inhoud dat je vooruit betaald.

De prijzen van het abonnement zijn berekend op basis van 44 weken.
Dat houd in dat er 8 weken vakantie/feestdagen in het abonnement zijn verwerkt en u deze dus niet betaald.
De totale som van het abonnement is verdeeld over 12 maanden. De prijs blijft dus elke maand het zelfde, net als ieder ander abonnement. Tenzij er losse wandelingen bij komen.

Contact opnemen

Wilt u een training of de uitlaatservice aanvragen?

Tarieven brittsboevenbende

Wat klanten zeggen

Jennifer Wetsteijn
Jennifer Wetsteijn
Ooit zag ik Britt’s bus rijden en toen was ik eigenlijk al verkocht. Boevenbende 🙌 Het fijnste aan Britt als hondentrainer is dat ze meedenkt, heel duidelijk de informatie overbrengt, slimme tips heeft, realistisch en pragmatisch werkt, en mij altijd een positief gevoel (en hoop haha) geeft over de vorderingen van onze Fender (aka mij als hondenbezitster). Zoek je een goede hondentrainer met veel kennis en ervaring (ook van euhm…. uitdagende honden) die energiek en positief is….. Britt!
Leonie Van Esseveld
Leonie Van Esseveld
Afgelopen zaterdag de 1e keer thuis privé training gehad met onze hond. Best veel vragen maar dat was voor Britt geen probleem. Ze heeft letterlijk overal een tip en antwoord op gegeven. Vooral het stukje gedrag van de hond leren lezen was een openbaring. Raar maar waar de hond is nu al een stuk relaxter. Puur omdat ik heb geleerd hem op de juiste manier te begeleiden. Jack ga ik nu klaarstomen om met Britt mee te kunnen met de uitlaatservice. Britt bedankt voor de fijne communicatie en je bereidheid om al die vragen van ons te bespreken en aan te pakken.
Esther van Arkel
Esther van Arkel
Onze Diesel gaat 2 keer per week mee met Britt en de andere boeven. Sinds hij mee gaat is hij enorm veranderd. Omdat ik hem niet altijd kon “lezen” en ik bang was dat hij weg zou lopen heb ik een privé training gedaan bij Britt. We zijn samen gaan wandelen en Britt heeft mij laten zien waar ik allemaal op kan letten qua lichaamstaal bij Diesel. Ook merkte ik dat Diesel al best goed luisterde. Na deze training zijn we zelf hard aan de slag gegaan om hem beter te laten luisteren. Nu wandelen we vol vertrouwen en ben ik niet meer bang en weet ik waar ik op moet letten. Ook volgen we lesjes detectie bij Britt en het is superleuk om samen met je hond aan de slag te zijn. Britt is enthousiast en duidelijk en heeft goede tips! We zijn zeer tevreden en kunnen haar aanbevelen!
J. Weerheim
J. Weerheim
Wij hebben een duitse herder storm, die is nu 8 maanden.Heel erg druk. Via iemand kregen wij het advies om Britt in te schakelen.Britt is geweldig!! No nonsens maar gelijk aanpakken.Ook waar wij tegen aanlopen pakt zij gelijk op.Samen werking fantastisch.!!!Britt is gezellig,ieve,hard werkende vrouw.Ook fijn is dat we nog altijd op haar mogen terug vallen.Echt een passie voor honden. Britt is altijd aan teraden. Fijne tijd met haar gehad.
Lianne
Lianne
Wij hebben de puppycursus bij Britt gevolgd. Zo fijn de cursus niet bij een algemene hondenschool te volgen, waardoor je kan inbrengen en leert wat jij zelf belangrijk vind in de opvoeding. Goede en duidelijke uitleg en begeleiding. Wij gaan zeker door met vervolg lessen!
Laurence van der Krieken
Laurence van der Krieken
Britt is echt geweldig. Als je hond met volle snelheid de boevenbus in springt weet je dat het goed zit!
Yvette Duysserinck - Jongkind
Yvette Duysserinck - Jongkind
Wat mij het meeste aanspreekt aan Britt is dat zij één van de weinige trainers in de omgeving is die moderne trainingstechnieken en inzichten hanteert. Geen ouderwetse, achterhaalde theorieën maar frisse aanpak die eerlijk is naar de hond en gebaseerd op de laatste wetenschappelijk bewezen leermethoden. Ondanks dat haar bedrijf nog niet heel lang bestaat heeft zij ervaring en kennis genoeg om goed te helpen bij (probleem)gedrag.
WP Renes
WP Renes
Joep (7 mnd) gaat sinds kort mee met Britt. Omdat Joep klein en nog heel jong is vond ik het de 1e keer best n beetje spannend om hem mee te geven. Joep vindt het heerlijk om mee te gaan en is dol op Britt. En...... hij leert ook nog veel van Britt en de andere honden.
Jaqueline BvP
Jaqueline BvP
Leuke spontane meid die de hond begrijpt. Onze hond sta elke week te trappelen om mee te gaan om lekker te wandelen en geknuffeld te worden.