Wie ben ik?

Over Britt

Mijn naam is Britt van Delft, geboren in 1990 en ik ben de trotse eigenaresse van Britt’s BoevenBende, gevestigd in het mooie Zevenhuizen. Na jarenlang voor dezelfde werkgevers gewerkt te hebben, was ik toe aan wat anders. Zo is Britt’s Boevenbende in 2022 opgericht. Ik kom uit een echte dierenfamilie en mijn liefde voor dieren heb ik dan ook van kinds af aan al meegekregen. 

 

Ik heb altijd honden in mijn leven gehad, verschillende rassen en honden van groot tot klein. Het is mij met de paplepel ingegoten. Toen ik het huis verliet, ging mijn eerste eigen hond Sparky ook mee. Dit was een kruising tussen een Amerikaanse Bulldog en een Cane Corso. De voorliefde voor powerbreeds was hier al lang en breed aanwezig. Toen Sparky was overleden, was het ook niet lastig te verzinnen dat dit weer een hond van kaliber werd. 

Mijn partner en ik waren ons al enige tijd aan het oriënteren op verschillende soorten rassen. Ons hart werd gestolen door het ras Tosa Inu en we stonden dan ook snel op een wachtlijst voor pup van dit ras. Een klein jaar was het dan eindelijk zo ver! Ons huis werd verwarmd en goed gevuld met een Tosa Inu, genaamd Azaar. Inmiddels is Azaar al een hele grote jongen geworden.

 

 

 

 

Vanuit mijn passie met allerlei honden is de uitlaatservice en de trainingen ontstaan. Het geeft mij voldoening om met de honden in de weer te zijn. Of dit is met de uitlaatservice, zodat de baasjes met een gerust hart de deur uit kunnen of met trainingen, waarbij ik als doel heb een betere balans tussen eigenaar en hond. Ik vind het beide leuk!

 

Het hebben van honden betekent dat ik begrijp hoe belangrijk uw hond voor u is en hoe belangrijk het is dat er met liefde, aandacht en veiligheid voor uw hond wordt gezorgd.

En dan nu...

ookNa 14 jaar in de horeca gewerkt te hebben, was het hoog tijd om wat te doen met mijn passie voor honden. Ik ben weer terug in de schoolbanken gekropen en in 2021 een opleiding tot kynologisch instructeur gaan volgen. Dat diploma is inmiddels op zak en de volgende opleidingen zijn alweer in volle gang. Mijn inziens is het van groot belang om mijn kennis te blijven updaten en ontwikkelen.

Mijn liefde voor honden werd het uitgangspunt voor een nieuw bestaan. Mensen begeleiden bij het harmonieus samenleven met een hond, waarbij het welzijn van de hond en wederzijds begrip en vertrouwen voorop staan is mijn missie. Elke werkdag is daarom voor mij ook een feestje met alle honden.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Behalve training, bied ik ook uitlaatservice aan. Uit eigen ervaring weet ik dat het enorm lastig is om een geschikte uitlaatservice te vinden, die voldoet aan de wensen en eisen van de hondeneigenaar. Mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel, kennis en ervaring met allerlei rassen, maakt dat er aan deze vraag wordt voldaan. Bij mijn uitlaatservice is iedere hond welkom. Of je nu een reactieve Doodle hebt of een sterke Bullmastiff: ik maak de wandeling op maat voor jouw hond.

Honden en hun gedrag inspireren mij enorm. Daarom ga ik mij in de nabije toekomst specialiseren tot gedragstherapeut. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd en alles wat ik bij leer, pas ik direct toe in mijn werk.

Welkom bij Britt’s BoevenBende!

Wat klanten zeggen

Jennifer Wetsteijn
Jennifer Wetsteijn
Ooit zag ik Britt’s bus rijden en toen was ik eigenlijk al verkocht. Boevenbende 🙌 Het fijnste aan Britt als hondentrainer is dat ze meedenkt, heel duidelijk de informatie overbrengt, slimme tips heeft, realistisch en pragmatisch werkt, en mij altijd een positief gevoel (en hoop haha) geeft over de vorderingen van onze Fender (aka mij als hondenbezitster). Zoek je een goede hondentrainer met veel kennis en ervaring (ook van euhm…. uitdagende honden) die energiek en positief is….. Britt!
Leonie Van Esseveld
Leonie Van Esseveld
Afgelopen zaterdag de 1e keer thuis privé training gehad met onze hond. Best veel vragen maar dat was voor Britt geen probleem. Ze heeft letterlijk overal een tip en antwoord op gegeven. Vooral het stukje gedrag van de hond leren lezen was een openbaring. Raar maar waar de hond is nu al een stuk relaxter. Puur omdat ik heb geleerd hem op de juiste manier te begeleiden. Jack ga ik nu klaarstomen om met Britt mee te kunnen met de uitlaatservice. Britt bedankt voor de fijne communicatie en je bereidheid om al die vragen van ons te bespreken en aan te pakken.
Esther van Arkel
Esther van Arkel
Onze Diesel gaat 2 keer per week mee met Britt en de andere boeven. Sinds hij mee gaat is hij enorm veranderd. Omdat ik hem niet altijd kon “lezen” en ik bang was dat hij weg zou lopen heb ik een privé training gedaan bij Britt. We zijn samen gaan wandelen en Britt heeft mij laten zien waar ik allemaal op kan letten qua lichaamstaal bij Diesel. Ook merkte ik dat Diesel al best goed luisterde. Na deze training zijn we zelf hard aan de slag gegaan om hem beter te laten luisteren. Nu wandelen we vol vertrouwen en ben ik niet meer bang en weet ik waar ik op moet letten. Ook volgen we lesjes detectie bij Britt en het is superleuk om samen met je hond aan de slag te zijn. Britt is enthousiast en duidelijk en heeft goede tips! We zijn zeer tevreden en kunnen haar aanbevelen!
J. Weerheim
J. Weerheim
Wij hebben een duitse herder storm, die is nu 8 maanden.Heel erg druk. Via iemand kregen wij het advies om Britt in te schakelen.Britt is geweldig!! No nonsens maar gelijk aanpakken.Ook waar wij tegen aanlopen pakt zij gelijk op.Samen werking fantastisch.!!!Britt is gezellig,ieve,hard werkende vrouw.Ook fijn is dat we nog altijd op haar mogen terug vallen.Echt een passie voor honden. Britt is altijd aan teraden. Fijne tijd met haar gehad.
Lianne
Lianne
Wij hebben de puppycursus bij Britt gevolgd. Zo fijn de cursus niet bij een algemene hondenschool te volgen, waardoor je kan inbrengen en leert wat jij zelf belangrijk vind in de opvoeding. Goede en duidelijke uitleg en begeleiding. Wij gaan zeker door met vervolg lessen!
Laurence van der Krieken
Laurence van der Krieken
Britt is echt geweldig. Als je hond met volle snelheid de boevenbus in springt weet je dat het goed zit!
Yvette Duysserinck - Jongkind
Yvette Duysserinck - Jongkind
Wat mij het meeste aanspreekt aan Britt is dat zij één van de weinige trainers in de omgeving is die moderne trainingstechnieken en inzichten hanteert. Geen ouderwetse, achterhaalde theorieën maar frisse aanpak die eerlijk is naar de hond en gebaseerd op de laatste wetenschappelijk bewezen leermethoden. Ondanks dat haar bedrijf nog niet heel lang bestaat heeft zij ervaring en kennis genoeg om goed te helpen bij (probleem)gedrag.
WP Renes
WP Renes
Joep (7 mnd) gaat sinds kort mee met Britt. Omdat Joep klein en nog heel jong is vond ik het de 1e keer best n beetje spannend om hem mee te geven. Joep vindt het heerlijk om mee te gaan en is dol op Britt. En...... hij leert ook nog veel van Britt en de andere honden.
Jaqueline BvP
Jaqueline BvP
Leuke spontane meid die de hond begrijpt. Onze hond sta elke week te trappelen om mee te gaan om lekker te wandelen en geknuffeld te worden.