Wie ben ik?

Mijn naam is Britt, de eigenaar van Britt’s BoevenBende. Sinds 2019 woonachtig in Zevenhuizen. Hiervoor met veel plezier aan het Schollebos gewoond.

Ik ben groot gebracht met honden en katten. Alleen is het honden virus blijven hangen.

Even een klein stukje achtergrond over mij,

 

De eerste rassen waar ik mee opgroeide waren een Amerikaanse Pitbull Terriër, twee Bullmastiffs en een Bordeauxdog. Later ook kleine gezelschaps hondjes. De dieren liefde is er dus met de paplepel in gegoten. En misschien wel specifiek voor powerbreeds en molossers. Neemt niet weg dat ik elke individuele hond kan waarderen.

Toen ik het ouderlijke huis besloot te verlaten, ging mijn eerste hond ook mee. Een marktplaats hondje welke we hebben omgedoopt tot Sparky. Een kruising tussen een Amerikaanse Bulldog en een Cane Corso van toen 2,5 jaar oud.

Sparky heeft mij onwijs veel geleerd in de loop der jaren. Het was een hond met een grote gebruiksaanwijzing, reactief, kon niet met andere honden overweg en snel overprikkelt. Dit vergde wel wat creativiteit in oplossingen in een drukke woon omgeving.

Des al niet te min was hij echt mijn maatje voor het leven. Na de verhuizing naar Zevenhuizen, was de rust en ruimte een grote verademing voor zowel hem als mij.

Helaas mocht hij hier niet lang van genieten en sloeg het noodlot toe op 19 september 2020. Ten gevolge van kanker is Sparky 10,5 jaar geworden. Hij word nog elke dag gemist en zal nooit worden vergeten!

Kort daarna kreeg ik de gelegenheid om voor onbepaalde tijd op de hond van een vriendin te passen. Indy, een Amerikaanse Staffordshire Terriër reu van 9 jaar.

Het was een verademing om weer honden liefde, haar en kwijl in ons huisje te hebben. Dit heeft de donkere eenzame tijd, echt een stuk dragelijker gemaakt.

Indy is hond intolerant, wat voor mij overigens geen probleem is. Het houd je tenslotte scherp en creatief. Maar ook is hij een echte charmeur naar mensen.

In de tussentijd waren mijn partner en ik al enig tijd aan het oriënteren op verschillende soorten rassen. Wij stonden maanden later dan ook op een wachtlijst voor een ras wat ons hart had veroverd.

Een klein jaar verder, was het dan zo ver! Ons huis werd verwarmd en goed gevuld met een Tosa inu, genaamd Azaar.
Inmiddels is Azaar al een hele grote jongen geworden.

En dan nu ..

 Na 13 jaar in de horeca gewerkt te hebben, is het hoog tijd dat ik mijn passie ga volgen! Ik ben weer terug de boeken ingedoken en ben in 2021 een opleiding tot kynologisch instructeur begonnen. Inmiddels ben ik gediplomeerd kynologisch instructeur.
 Mogelijk wil ik in de toekomst verder met gedragstherapie. Hond en gedrag vind ik enorm fascinerend. Dus waarom dan niet mijn werk daarvan maken?

Ik wil mij focussen op trainingen. Mensen en hun hond helpen en begeleiden elkaar beter te begrijpen.

Uit eigen ervaring weet ik dat het enorm lastig is om een geschikte uitlaatservice te vinden, welke voldoet aan hoge eisen mbt hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring met krachtige rassen.
Met dat idee, was het voor mij een logische keuze om te starten met een uitlaatservice waar iedere hond welkom is en een op maat gemaakte uitlaat ronde voor word gevonden. And here we are!

Neem contact met mij op

 

Telefoon

0615262601

Hondentrainer nodig?

Hondentrainer Zevenhuizen
Hondentrainer Moerkapelle
Hondentrainer Waddinxveen
Hondentrainer Nieuwerkerk a/d IJssel
Hondentrainer Rotterdam – Nesselande
Hondentrainer Rotterdam – Alexander
Hondentrainer Rotterdam – Ommoord
Hondentrainer Rotterdam – Zevenkamp
Hondentrainer Capelle a/d IJssel – Schollevaar