Wie ben ik?

Over Britt

Mijn naam is Britt van Delft, geboren in 1990 en ik ben de trotse eigenaresse van Britt’s BoevenBende, gevestigd in het mooie Zevenhuizen. Na jarenlang voor dezelfde werkgevers gewerkt te hebben, was ik toe aan wat anders. Zo is Britt’s Boevenbende in 2022 opgericht. Ik kom uit een echte dierenfamilie en mijn liefde voor dieren heb ik dan ook van kinds af aan al meegekregen. 

Ik heb altijd honden in mijn leven gehad, verschillende rassen en honden van groot tot klein. Het is mij met de paplepel ingegoten. Toen ik het huis verliet, ging mijn eerste eigen hond Sparky ook mee. Dit was een kruising tussen een Amerikaanse Bulldog en een Cane Corso. De voorliefde voor powerbreeds was hier al lang en breed aanwezig. Toen Sparky was overleden, was het ook niet lastig te verzinnen dat dit weer een hond van kaliber werd.

Mijn partner en ik waren ons al enige tijd aan het oriënteren op verschillende soorten rassen. Ons hart werd gestolen door het ras Tosa Inu en we stonden dan ook snel op een wachtlijst voor pup van dit ras. Een klein jaar was het dan eindelijk zo ver! Ons huis werd verwarmd en goed gevuld met een Tosa Inu, genaamd Azaar. Inmiddels is Azaar al een hele grote jongen geworden.

Vanuit mijn passie met allerlei honden is de uitlaatservice en de trainingen ontstaan. Het geeft mij voldoening om met de honden in de weer te zijn. Of dit is met de uitlaatservice, zodat de baasjes met een gerust hart de deur uit kunnen of met trainingen, waarbij ik als doel heb een betere balans tussen eigenaar en hond. Ik vind het beide leuk!

Het hebben van honden betekent dat ik begrijp hoe belangrijk uw hond voor u is en hoe belangrijk het is dat er met liefde, aandacht en veiligheid voor uw hond wordt gezorgd.

En dan nu...

Het werd hoog tijd om wat te doen met mijn passie voor honden. Mijn liefde voor honden werd het uitgangspunt voor een nieuw bestaan. Mensen begeleiden bij het harmonieus samenleven met een hond, waarbij het welzijn van de hond en wederzijds begrip en vertrouwen voorop staan is mijn missie. Elke werkdag is daarom voor mij ook een feestje met alle honden.

Ik ben weer terug in de schoolbanken gekropen en in 2021 een opleiding tot kynologisch instructeur behaald. Mijn inziens is het van groot belang om mijn kennis te blijven updaten en ontwikkelen. Daarom blijf ik bezig om mijn kennis te vergroten.

 

Opleidingen

 De volgende opleidingen en lezingen heb ik bijgewoond en/of behaald:

Medio 2021 Kynologisch instructeur
5 maart 2023 Blafgedrag bij honden – Michelle Vrolijk

5 maart 2023 Hond en ongewenst gedrag – Michelle Vrolijk
24 maart 2023 Detectie instructeur – De Nederlandse Detectie Bond
21 mei 2023 Pijn bij honden – Michelle Vrolijk
21 mei 2023 Stress bij honden – Michelle Vrolijk
5 oktober 2023 Concept trainer instructeur – DogsTalkPro
7  oktober 2023 Workshop reactiviteit – DogsTalkPro
5 november 2023 Emoties bij honden – Edgar van de Kamp
23 november 2023 Gedragsproblemen – DogsTalkPro

 

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Behalve training, bied ik ook uitlaatservice aan. Uit eigen ervaring weet ik dat het enorm lastig is om een geschikte uitlaatservice te vinden, die voldoet aan de wensen en eisen van de hondeneigenaar. Mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel, kennis en ervaring met allerlei rassen, maakt dat er aan deze vraag wordt voldaan. Bij mijn uitlaatservice is iedere hond welkom. Of je nu een reactieve Doodle hebt of een sterke Bullmastiff: ik maak de wandeling op maat voor jouw hond.

Honden en hun gedrag inspireren mij enorm. Daarom ga ik mij in de nabije toekomst specialiseren tot gedragstherapeut. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd en alles wat ik bij leer, pas ik direct toe in mijn werk.

maatwerk training

Wat klanten zeggen

Nella Romeijn
Nella Romeijn
Echt een hele fijne uitlaatservice met goede tips Saar is weer hond geworden
patricia opdebeeck
patricia opdebeeck
Elke week ben ik met Sieb, een Friese Stabij, te vinden bij Britt voor detectie. Britt is ontzettend enthousiast en geduldig. Soms is het voor Sieb een uitdaging om bij de les te blijven, maar gelukkig weet Britt steeds raad. Een echte aanrader voor iedereen die zijn hond een mentale uitdaging wil geven.
Rowena Nipius
Rowena Nipius
Onze hond Kenji gaat altijd heel erg graag met Britt mee! Britt heeft kennis van zaken en dat merk je. Ze kent Kenji inmiddels door en door en weet precies hoe met hem om te gaan. We vertrouwen het volledig als hij met haar meegaat.
Jeanette Pepper
Jeanette Pepper
Britt heeft kennis van zaken...ehh honden. Ze leest de hond goed, neemt de tijd voor hen en ze is lief voor ze. Onze lab gaat heel erg graag met haar mee en heeft twee keer in de week een fijn moment met Britt en de andere boefjes. Daarna slaapt hij als een blok. Blij met haar!!
Thea de Prez
Thea de Prez
We zijn pas verhuisd naar Zevenhuizen en moesten noodgedwongen afscheid nemen van onze vorige uitlaatservice. Maar Britt bood uitkomst. Onze Luna voelde zich in no time thuis bij Britt en zij zijn nu de grootste maatjes. Luna en wij zijn ontzettend blij met Britt.
Linda Onderwater
Linda Onderwater
De beste uitlaatservice die je kan hebben voor je hond! Ons Henkie wacht altijd vol ongeduld op Britt 😁
Jacoline Hoogerwaard
Jacoline Hoogerwaard
Riff is ontzettend lief, maar best onzeker wat betreft andere honden. Na wat vervelende gebeurtenissen is hij gaan uitvallen. Na een kennismakingsgesprek met Britt werd ik al een beetje gerustgesteld. We zijn het privé traject aangegaan en kregen elke keer nieuwe tools! Wat is dit leuk! Riff vond het geweldig om aan de slag te gaan en pakt het super op. Stapje voor stapje zien we verbetering. Ik zou eigenlijk iedere hondenliefhebber een dergelijk traject met Britt aanraden! Je leert kijken naar je hond, naar andere honden kijken en daarop te anticiperen! Zo waardevol ❤️ we zijn er nog niet maar we blijven lekker oefenen!