Puppycursus op maat

Puppycursus op maat nodig?

Een puppy verwelkomen in je leven is niet alleen heel leuk, maar ook erg intensief. Het begeleiden en opvoeden van een pup kost tijd, motivatie en doorzettingsvermogen. Kies je voor een puppycursus bij Britt’s BoevenBende, dan staan de eerste lessen in het teken van gedrag, communicatie en socialisatie. Daarna gaan we vooral kijken wat jullie samen nodig hebben.

puppycursus op maat zevenhuizen

Wat kan je verwachten

Een pup die in huis komt, is meestal rond de 8 weken en pas gescheiden van moeder en nestgenootjes. Dit heeft natuurlijk veel impact op de pup: alles is nieuw, anders en vaak erg spannend. Britt’s BoevenBende begeleidt jou en je pup hierin. Hoe kun je jouw pup veiligheid en vertrouwen bieden? Hoe ga je om met puppybijten? Hoeveel rust heeft je pup nodig en wat vertelt zijn gedrag nu precies? En hoe kun je het beste jouw pup socialiseren?

Op dit alles krijg je antwoord tijdens de privé-puppycursus. Ik stem de begeleiding volledig af op jouw persoonlijke wensen en de behoeftes van de pup vanuit mijn kennis en ervaring als hondentrainer. Tijdens de training gaan we aan de slag met datgene wat voor jullie belangrijk is en wat in jullie specifieke leefsituatie geldt.

  Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

  Na het traject van de puppytraining kun je kiezen voor een vervolgtraject op maat, waarin we verder werken aan gehoorzaamheid en socialisatie.

  puppycursus zevenhuizen

  Wat klanten zeggen

  Nella Romeijn
  Nella Romeijn
  Echt een hele fijne uitlaatservice met goede tips Saar is weer hond geworden
  patricia opdebeeck
  patricia opdebeeck
  Elke week ben ik met Sieb, een Friese Stabij, te vinden bij Britt voor detectie. Britt is ontzettend enthousiast en geduldig. Soms is het voor Sieb een uitdaging om bij de les te blijven, maar gelukkig weet Britt steeds raad. Een echte aanrader voor iedereen die zijn hond een mentale uitdaging wil geven.
  Rowena Nipius
  Rowena Nipius
  Onze hond Kenji gaat altijd heel erg graag met Britt mee! Britt heeft kennis van zaken en dat merk je. Ze kent Kenji inmiddels door en door en weet precies hoe met hem om te gaan. We vertrouwen het volledig als hij met haar meegaat.
  Jeanette Pepper
  Jeanette Pepper
  Britt heeft kennis van zaken...ehh honden. Ze leest de hond goed, neemt de tijd voor hen en ze is lief voor ze. Onze lab gaat heel erg graag met haar mee en heeft twee keer in de week een fijn moment met Britt en de andere boefjes. Daarna slaapt hij als een blok. Blij met haar!!
  Thea de Prez
  Thea de Prez
  We zijn pas verhuisd naar Zevenhuizen en moesten noodgedwongen afscheid nemen van onze vorige uitlaatservice. Maar Britt bood uitkomst. Onze Luna voelde zich in no time thuis bij Britt en zij zijn nu de grootste maatjes. Luna en wij zijn ontzettend blij met Britt.
  Linda Onderwater
  Linda Onderwater
  De beste uitlaatservice die je kan hebben voor je hond! Ons Henkie wacht altijd vol ongeduld op Britt 😁
  Jacoline Hoogerwaard
  Jacoline Hoogerwaard
  Riff is ontzettend lief, maar best onzeker wat betreft andere honden. Na wat vervelende gebeurtenissen is hij gaan uitvallen. Na een kennismakingsgesprek met Britt werd ik al een beetje gerustgesteld. We zijn het privé traject aangegaan en kregen elke keer nieuwe tools! Wat is dit leuk! Riff vond het geweldig om aan de slag te gaan en pakt het super op. Stapje voor stapje zien we verbetering. Ik zou eigenlijk iedere hondenliefhebber een dergelijk traject met Britt aanraden! Je leert kijken naar je hond, naar andere honden kijken en daarop te anticiperen! Zo waardevol ❤️ we zijn er nog niet maar we blijven lekker oefenen!