Puppycursus op maat

Puppycursus op maat nodig?

Een puppy verwelkomen in je leven is niet alleen heel leuk, maar ook erg intensief. Het begeleiden en opvoeden van een pup kost tijd, motivatie en doorzettingsvermogen. Kies je voor een puppycursus bij Britt’s BoevenBende, dan staan de eerste lessen in het teken van gedrag, communicatie en socialisatie. Daarna gaan we vooral kijken wat jullie samen nodig hebben.

puppycursus op maat zevenhuizen

Wat kan je verwachten

Een pup die in huis komt, is meestal rond de 8 weken en pas gescheiden van moeder en nestgenootjes. Dit heeft natuurlijk veel impact op de pup: alles is nieuw, anders en vaak erg spannend. Britt’s BoevenBende begeleidt jou en je pup hierin. Hoe kun je jouw pup veiligheid en vertrouwen bieden? Hoe ga je om met puppybijten? Hoeveel rust heeft je pup nodig en wat vertelt zijn gedrag nu precies? En hoe kun je het beste jouw pup socialiseren?

Op dit alles krijg je antwoord tijdens de privé-puppycursus. Ik stem de begeleiding volledig af op jouw persoonlijke wensen en de behoeftes van de pup vanuit mijn kennis en ervaring als hondentrainer. Tijdens de training gaan we aan de slag met datgene wat voor jullie belangrijk is en wat in jullie specifieke leefsituatie geldt.

  Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

  Na het traject van de puppytraining kun je kiezen voor een vervolgtraject op maat, waarin we verder werken aan gehoorzaamheid en socialisatie.

  puppycursus zevenhuizen

  Wat klanten zeggen

  Maartje Bergers
  Maartje Bergers
  Voor wat hulp en ondersteuning van mijn hond Chico ben ik bij Britt terecht gekomen. Chico kan nogal angstig zijn en reageert dan door uit te vallen. Door met Britt te werken, leer ik Chico beter te lezen en kan ik datgene doen wat nodig is om hem uit z’n reactie te halen en te zorgen dat hij weer rustig wordt. Voor mij super waardevol en Chico is dol op Britt, dat maakt het trainen extra fijn.
  Manon
  Manon
  Britt is 5 x bij ons thuis geweest voor de privé puppy training met onze maltipoo pup. Izzy was de eerste keer 13 weken oud en nog maar net bij ons. Ik was nog wat onzeker omdat het ons eerste hondje is. Iedere les was er vol aandacht voor wat we op dat moment nodig hadden . Met alle geduld , wandelingetjes en super goede tips en tricks ben ik heel erg blij en geholpen in deze eerste puppy fase. Op naar de volgende puberfase waarbij we waarschijnlijk Britt wel weer “nodig” gaan hebben 😊
  Femmes Femmes
  Femmes Femmes
  Vorige week is Britt bij ons langsgeweest. Wij hebben een Friese Stabij van 2.5 jaar oud en hij heeft last van angsten. Britt heeft gelijk situaties geanalyseerd en gaf goede tips waar we gelijk mee aan de slag konden. Voor ons was het een opluchting dat zij er als expert naar keek en daar ook heel duidelijk een visie op had. Er is niets mis met onze hond maar we moeten zelf beter de signalen herkennen bij hem. Verder hebben we gewandeld en zo kom je weer achter zaken waar je zelf niet aan denkt. Heel helpend voor ons! Dank je wel Britt voor je adviezen en tips!! Wij kunnen verder maar mochten we nog op vragen stuiten in de toekomst , dan zullen we zeker Britt weer vragen.
  Gerda Verlaan
  Gerda Verlaan
  Uit ervaring met onze andere honden wist ik dat een groepsles veel stress geeft. Tien verschillende honden en baasjes op een veldje. Een uur lang terwijl een pup na 10 minuten als het voorstel rondje is geweest al niet meer geconcentreerd is. Met Britt train je vanuit je eigen huis waar het leven van deze ene pup zich afspeelt. Daar levert Britt maatwerk. Ze kijkt naar mijn behoeftes maar bovenal die van de hond. Ze geeft hele direct feedback op een juiste manier wat ik als heel prettig ervaar. Ze komt ook met allerlei praktische handvatten en is ook bereikbaar buiten de trainingen. Ik kan iedereen Britt aanraden
  Roos
  Roos
  Britt’s Boevenbende zag ik regelmatig in onze wijk rijden en aangezien ik veel goede verhalen had gehoord over de uitlaatservice en ik er nu ook graag gebruik van wil maken, heb ik contact gezocht met Britt. Een fijne, nuchtere én kundige dame die veel verstand van honden heeft en bovendien heel lief voor ze is. Na een leuk gesprek mocht onze hond even aan de bus wennen en rondsnuffelen. Onze hond gaat nu heel graag mee en bij het noemen van Britt’s naam, springt hij op. Ik geef hem drie keer per week met een gerust hart mee en na een heerlijke wandeling, spelen met z’n hondenvrienden en een lekkere zwempartij wordt hij moe maar voldaan weer thuis gebracht. Van ons krijgt Britt vijf sterren!
  Anneke Den Haan
  Anneke Den Haan
  Britt heeft ons ernorm geholpen om het gedrag van onze hond naar andere honden te verbeteren. We hebben geleerd om het gedrag van onze te herkennen en te daarop te handelen door handige tips die Britt ons heeft gegeven. Onze hond loopt rustiger aan de lijn, gedrag naar andere honden is veranderd en ze is veel meer ontspannen. Bedankt Britt voor je goede uitleg, hulp en tips.
  Vera Robers
  Vera Robers
  Via Google ben ik bij Britt terechtgekomen omdat we wel wat hulp konden gebruiken met onze 10-jarige dwergpinscherdame. Britt nam snel contact op en na een kennismakingsgesprek hebben we gelijk wat privetrainingen ingepland. Britt heeft veel verstand van honden(gedrag), kijkt naar de onderliggende emotie en hanteert heel positieve manieren om ander gedrag aan te leren. Ze luistert echt goed naar je wensen en gaat samen met jou en de hond aan de slag Onze lessen en wandelingen waren gezellig, maar vooral ook heel nuttig. Veel tips & tricks gehad om zelf mee te oefenen. We overwegen nu de detectietraining te gaan doen. Heel blij met Britt en haar hulp, zeker aan te raden!
  DJYorit
  DJYorit
  Moosje had wat gedragsproblemen en Britt heeft geholpen door goede coaching en de hond mee te laten lopen in een roedel die zij vond passen. 👏🏻👏🏻👍👍
  Truus Lommerde
  Truus Lommerde
  Afgelopen vrijdag bezoek gehad van Britt voor onze Franse bul Huub van net een jaar. Huub staat altijd aan en is daardoor zeer actief en snel afgeleid. Ik ben via internet op zoek gegaan naar hulp om het wandelen voor Huub en mij leuker te krijgen en zo kwam ik op de site van Britts Boevenbende, de naam sprak al zeer aan en na het lezen heb ik gelijk een afspraak gemaakt en die was dus afgelopen vrijdag. Een uur onder toezicht van Britt gaan wandelen en ondertussen tips en trucks doorgenomen heel fijn en leerzaam. We gaan ermee aan de slag en kost even tijd maar wordt zeker vervolgd. Wat een fijn en leerzaam uur. Britt tot de volgende keer✅
  la ronde pedicure schoonheidssalon nieuwerkerk
  la ronde pedicure schoonheidssalon nieuwerkerk
  Britt heeft onze interesse gewekt door haar affiniteit met o.a. molossers. Individuele trainingen op maat zijn erg prettig en geen enkel vraagstuk bijft onbeantwoord. Wij volgen momenteel detectielessen met onze cane corso,plezier voor onze puberhond maar ook voor ons!