Puppycursus op maat

Puppycursus op maat nodig?

Een puppy verwelkomen in je leven is niet alleen heel leuk, maar ook erg intensief. Het begeleiden en opvoeden van een pup kost tijd, motivatie en doorzettingsvermogen. Kies je voor een puppycursus bij Britt’s BoevenBende, dan staan de eerste lessen in het teken van gedrag, communicatie en socialisatie. Daarna gaan we vooral kijken wat jullie samen nodig hebben.

puppycursus op maat zevenhuizen

Wat kan je verwachten

Een pup die in huis komt, is meestal rond de 8 weken en pas gescheiden van moeder en nestgenootjes. Dit heeft natuurlijk veel impact op de pup: alles is nieuw, anders en vaak erg spannend. Britt’s BoevenBende begeleidt jou en je pup hierin. Hoe kun je jouw pup veiligheid en vertrouwen bieden? Hoe ga je om met puppybijten? Hoeveel rust heeft je pup nodig en wat vertelt zijn gedrag nu precies? En hoe kun je het beste jouw pup socialiseren?

Op dit alles krijg je antwoord tijdens de privé-puppycursus. Ik stem de begeleiding volledig af jouw persoonlijke wensen en de behoeftes van de pup vanuit mijn kennis en ervaring als hondentrainer. Tijdens de training gaan we aan de slag met datgene wat voor jullie belangrijk is en wat in jullie specifieke leefsituatie geldt.

  Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

  Na het traject van de puppytraining kun je kiezen voor een vervolgtraject op maat, waarin we verder werken aan gehoorzaamheid en socialisatie.

  puppycursus zevenhuizen

  Wat klanten zeggen

  Jennifer Wetsteijn
  Jennifer Wetsteijn
  Ooit zag ik Britt’s bus rijden en toen was ik eigenlijk al verkocht. Boevenbende 🙌 Het fijnste aan Britt als hondentrainer is dat ze meedenkt, heel duidelijk de informatie overbrengt, slimme tips heeft, realistisch en pragmatisch werkt, en mij altijd een positief gevoel (en hoop haha) geeft over de vorderingen van onze Fender (aka mij als hondenbezitster). Zoek je een goede hondentrainer met veel kennis en ervaring (ook van euhm…. uitdagende honden) die energiek en positief is….. Britt!
  Leonie Van Esseveld
  Leonie Van Esseveld
  Afgelopen zaterdag de 1e keer thuis privé training gehad met onze hond. Best veel vragen maar dat was voor Britt geen probleem. Ze heeft letterlijk overal een tip en antwoord op gegeven. Vooral het stukje gedrag van de hond leren lezen was een openbaring. Raar maar waar de hond is nu al een stuk relaxter. Puur omdat ik heb geleerd hem op de juiste manier te begeleiden. Jack ga ik nu klaarstomen om met Britt mee te kunnen met de uitlaatservice. Britt bedankt voor de fijne communicatie en je bereidheid om al die vragen van ons te bespreken en aan te pakken.
  Esther van Arkel
  Esther van Arkel
  Onze Diesel gaat 2 keer per week mee met Britt en de andere boeven. Sinds hij mee gaat is hij enorm veranderd. Omdat ik hem niet altijd kon “lezen” en ik bang was dat hij weg zou lopen heb ik een privé training gedaan bij Britt. We zijn samen gaan wandelen en Britt heeft mij laten zien waar ik allemaal op kan letten qua lichaamstaal bij Diesel. Ook merkte ik dat Diesel al best goed luisterde. Na deze training zijn we zelf hard aan de slag gegaan om hem beter te laten luisteren. Nu wandelen we vol vertrouwen en ben ik niet meer bang en weet ik waar ik op moet letten. Ook volgen we lesjes detectie bij Britt en het is superleuk om samen met je hond aan de slag te zijn. Britt is enthousiast en duidelijk en heeft goede tips! We zijn zeer tevreden en kunnen haar aanbevelen!
  J. Weerheim
  J. Weerheim
  Wij hebben een duitse herder storm, die is nu 8 maanden.Heel erg druk. Via iemand kregen wij het advies om Britt in te schakelen.Britt is geweldig!! No nonsens maar gelijk aanpakken.Ook waar wij tegen aanlopen pakt zij gelijk op.Samen werking fantastisch.!!!Britt is gezellig,ieve,hard werkende vrouw.Ook fijn is dat we nog altijd op haar mogen terug vallen.Echt een passie voor honden. Britt is altijd aan teraden. Fijne tijd met haar gehad.
  Lianne
  Lianne
  Wij hebben de puppycursus bij Britt gevolgd. Zo fijn de cursus niet bij een algemene hondenschool te volgen, waardoor je kan inbrengen en leert wat jij zelf belangrijk vind in de opvoeding. Goede en duidelijke uitleg en begeleiding. Wij gaan zeker door met vervolg lessen!
  Laurence van der Krieken
  Laurence van der Krieken
  Britt is echt geweldig. Als je hond met volle snelheid de boevenbus in springt weet je dat het goed zit!
  Yvette Duysserinck - Jongkind
  Yvette Duysserinck - Jongkind
  Wat mij het meeste aanspreekt aan Britt is dat zij één van de weinige trainers in de omgeving is die moderne trainingstechnieken en inzichten hanteert. Geen ouderwetse, achterhaalde theorieën maar frisse aanpak die eerlijk is naar de hond en gebaseerd op de laatste wetenschappelijk bewezen leermethoden. Ondanks dat haar bedrijf nog niet heel lang bestaat heeft zij ervaring en kennis genoeg om goed te helpen bij (probleem)gedrag.
  WP Renes
  WP Renes
  Joep (7 mnd) gaat sinds kort mee met Britt. Omdat Joep klein en nog heel jong is vond ik het de 1e keer best n beetje spannend om hem mee te geven. Joep vindt het heerlijk om mee te gaan en is dol op Britt. En...... hij leert ook nog veel van Britt en de andere honden.
  Jaqueline BvP
  Jaqueline BvP
  Leuke spontane meid die de hond begrijpt. Onze hond sta elke week te trappelen om mee te gaan om lekker te wandelen en geknuffeld te worden.