Privétraining

Privétraining nodig?

Trainen met je hond is niet alleen heel nuttig, maar ook ontzettend leuk. Het versterkt de band tussen jou en je hond en je leert elkaar op een actieve manier steeds beter kennen. Daardoor ontstaat er wederzijds begrip, respect en vertrouwen: de belangrijkste ingrediënten voor een liefdevolle relatie tussen hond en baas.

Of je nu een pup hebt, een puber, een herplaatser of een oudere hond: Britts BoevenBende is er voor elke hond. Ik heb veel kennis van en ervaring met Molossers en de zogenaamde ‘powerbreeds’, dus ook deze honden zijn meer dan welkom voor een training bij Britts BoevenBende.

De manier van trainen

Omdat ik het belangrijk vind dat de focus 100% op jou en je hond ligt, bied ik  één-op-één- trainingen aan. Persoonlijke aandacht en het welzijn van de hond staan voorop. In de training staan communicatie en samenwerking tussen jou en je hond centraal.

Niet alleen maar de standaard oefeningen, maar juist van, over en met elkaar leren om zo samen in balans te zijn. Dit allen pakken we spelenderwijs op, zodat het niet gezien wordt als training. We werken dmv spelletjes aan vaardigheden die we willen ontwikkelen of juist willen ombuigen.

Wil jij ook écht aan het werk met je hond, zonder afleiding van andere cursisten? Niet alleen maar met de een standaard programma met oefeningen aan de slag, maar samen met je hond werken aan wat jullie nodig hebben? Ik begeleid jullie graag!

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Wat klanten zeggen

Nella Romeijn
Nella Romeijn
Echt een hele fijne uitlaatservice met goede tips Saar is weer hond geworden
patricia opdebeeck
patricia opdebeeck
Elke week ben ik met Sieb, een Friese Stabij, te vinden bij Britt voor detectie. Britt is ontzettend enthousiast en geduldig. Soms is het voor Sieb een uitdaging om bij de les te blijven, maar gelukkig weet Britt steeds raad. Een echte aanrader voor iedereen die zijn hond een mentale uitdaging wil geven.
Rowena Nipius
Rowena Nipius
Onze hond Kenji gaat altijd heel erg graag met Britt mee! Britt heeft kennis van zaken en dat merk je. Ze kent Kenji inmiddels door en door en weet precies hoe met hem om te gaan. We vertrouwen het volledig als hij met haar meegaat.
Jeanette Pepper
Jeanette Pepper
Britt heeft kennis van zaken...ehh honden. Ze leest de hond goed, neemt de tijd voor hen en ze is lief voor ze. Onze lab gaat heel erg graag met haar mee en heeft twee keer in de week een fijn moment met Britt en de andere boefjes. Daarna slaapt hij als een blok. Blij met haar!!
Thea de Prez
Thea de Prez
We zijn pas verhuisd naar Zevenhuizen en moesten noodgedwongen afscheid nemen van onze vorige uitlaatservice. Maar Britt bood uitkomst. Onze Luna voelde zich in no time thuis bij Britt en zij zijn nu de grootste maatjes. Luna en wij zijn ontzettend blij met Britt.
Linda Onderwater
Linda Onderwater
De beste uitlaatservice die je kan hebben voor je hond! Ons Henkie wacht altijd vol ongeduld op Britt 😁
Jacoline Hoogerwaard
Jacoline Hoogerwaard
Riff is ontzettend lief, maar best onzeker wat betreft andere honden. Na wat vervelende gebeurtenissen is hij gaan uitvallen. Na een kennismakingsgesprek met Britt werd ik al een beetje gerustgesteld. We zijn het privé traject aangegaan en kregen elke keer nieuwe tools! Wat is dit leuk! Riff vond het geweldig om aan de slag te gaan en pakt het super op. Stapje voor stapje zien we verbetering. Ik zou eigenlijk iedere hondenliefhebber een dergelijk traject met Britt aanraden! Je leert kijken naar je hond, naar andere honden kijken en daarop te anticiperen! Zo waardevol ❤️ we zijn er nog niet maar we blijven lekker oefenen!